Αποθήκες – Μεταφορές

Αποθήκες – Μεταφορές

Όπως συμβαίνει με πολλούς άλλους τομείς της οικονομίας, η ψηφιακή επανάσταση επηρεάζει σημαντικά και την εφοδιαστική αλυσίδα. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, των αναλυτικών στοιχείων και των υπηρεσιών cloud, που τροφοδοτούνται από το «Διαδίκτυο των πραγμάτων» (IoT), αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο και οι εταιρείες Logistics διεξάγουν τις δραστηριότητές τους.

Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 70% των εταιρειών λιανικής αλλά και του κατασκευαστικού κλάδου έχουν ήδη ξεκινήσει ένα έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στην αλυσίδα εφοδιασμού τους και τις logistic διαδικασίες τους γενικότερα..

Υπάρχουν πολλά νέα κομμάτια τεχνολογίας που αλλάζουν ήδη στο πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις logistics. Από τις ετικέτες RFID, οι οποίες παρέχουν δεδομένα για αντικείμενα που συνδέονται με LPWAN και άλλους αισθητήρες, έχουμε νέες ευκαιρίες που ενισχύουν τις επιχειρηματικές πρακτικές και προσφέρουν μια διαφορετική εικόνα για τις εταιρείες μεταφορών αναζητώντας πιο αποτελεσματικούς τρόπους παρακολούθησης και διαχείρισης ακόμα και της απογραφής τους.

  • Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο IoT που θα κάνει τις διαδικασίες σας πιο παραγωγικές και υποστηρικτικές.
  • Με τις λύσεις παρακολούθησης μπορείτε να ειδοποιήστε για τυχόν “ύποπτες” αλλαγές στην αποθήκη σας, είτε αυτό προέρχεται από την ασφάλεια είτε από την ΙΤ υποδομή σας.
  • Προστατέψτε τα κτίριά σας με την ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας μας (CCTV, συναγερμός, έλεγχος πρόσβασης, ανίχνευση πυρκαγιάς, οπτική ανίχνευση καπνού, προστασία περιμέτρου οπτικών ινών)
  • Προκειμένου να προωθηθεί το πελατοκεντρικό προφίλ της εταιρείας σας, η Everit μπορεί επίσης να προσφέρει τη mobile εφαρμογή One Appy ως εργαλείο για εξατομικευμένη αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Το One Appy ως εφαρμογή και πλατφόρμα για κινητά είναι επίσης το τέλειο εργαλείο που συνδυάζει τη σύγχρονη προσέγγιση μάρκετινγκ με τη χρήση κινητών τηλεφώνων και συσκευών.

 

Τέλος, για κάθε ανάγκη ενοποίησης / ολοκλήρωσης IT-Telecom και Security υποδομών, η Everit είναι ο συνεργάτης σας με σημαντική εμπειρία στο integration σε διάφορα πρωτόκολλα, εφαρμογές και πλατφόρμες.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Είστε έτοιμοι για μοντέρνες, παραγωγικές και ασφαλείς λύσεις ;