Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις

Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις

Η Everit προσφέρει ολοκληρωμένες Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις βασισμένες σε μοντέρνα πρωτόκολλα και εφαρμογές βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα στο portfolio της Everit θα βρείτε:

  • Full IP ή και υβριδικά Τηλεφωνικά Κέντρα – Σύγχρονα, ευέλικτα και οικονομικά ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης (από μικρό αριθμό εσωτερικών έως και χιλιάδων). SIP γραμμές ή TDM (αναλογικές) ή και Ψηφιακές (ISDN BRI / PRI). IP συσκευές ή ψηφιακές και αναλογικές ακόμα και με τη χρήση ειδικών gateways. Υποστήριξη πολλών εφαρμογών όπως Voice Mail, IVR, Voice Recording κ.α.
  • Contact Center Platform – Η Everit εκπροσωπεί μία από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες Call Center, η οποία περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως Predictive Dialing, Intelligent Queuing, Modular IVR, Real Time Monitoring and Statistics, Encrypted Recording κ.α.
  • VoIP τηλεφωνία – για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να μειώσει τα τηλεπικοινωνιακά της κόστη, αλλά και να αποκτήσει πρόσβαση σε έξυπνες εφαρμογές όπως απάντηση του σταθερού αριθμού στο κινητό χωρίς χρέωση, αποφυγή των χρεώσεων roaming στο εξωτερικό, λήψη των fax στο email κ.α.
  • CTI – για διασύνδεση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα (CRM, ERP, GIS, Web App, Custom Software) δημιουργώντας περιβάλλον Unified Communication.
  • Virtual PBX – εναλλακτική λύση για νέες επιχειρήσεις ή για εταιρείες με μικρές ανάγκες ή για αυτές που πρώτη προτεραιότητα είναι το mobility χωρίς να χρειάζεται αρχική επένδυση σε αγορά εξοπλισμού.
  • Video Conferencing – για δυνατότητα πολλαπλής επικοινωνίας μέσω εικόνας και ήχου, σε πολύ υψηλή ποιότητα αλλά και με προστασία της ασφάλειας των επικοινωνιών.
  • Ασφάλεια των επικοινωνιών – μέσω Session Border Controllers, για προστασία των επικοινωνιών σας μέσω κρυπτογράφησης αλλά και του τηλεφωνικού σας κέντρου με εξειδικευμένα firewalls.
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Έχετε κάποια απορία ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας. Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.