Ξενοδοχεία & Τουρισμός

Ξενοδοχεία & Τουρισμός

Η βιομηχανία του τουρισμού σε πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος σε όλες τις μορφές του (Ξενοδοχεία, Μαρίνες, Βίλλες, Καταλύματα και άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται άμεσα ή και έμμεσα με τουρισμό).

Ωστόσο, ενώ οι αγορές εξελίσσονται και ο ανταγωνισμός γίνεται πιο έντονος, η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών που βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη ή και επιτακτική. Επιπλέον, η διαρκής αναγκαιότητα για επανασχεδιασμό των λειτουργιών και της δομής των εταιρειών του χώρου απαιτεί προληπτική νοοτροπία από τα στελέχη τους, ώστε να είναι έτοιμες να προσαρμοστούν στις επερχόμενες αλλαγές. Οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες, μπορούν να ενισχύσουν την αφοσίωση και ταυτόχρονα να απλοποιήσουν ή και να ενοποιήσουν τις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες.

Η Everit είναι ο συνεργάτης σας με ένα portfolio λύσεων κατάλληλων για τον κλάδο του τουρισμού, οι οποίες θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσαρμοστεί και εκμεταλλευτεί τις νέες αλλαγές της ψηφιοποιημένης εποχής.

  • Πλατφόρμα εφαρμογών για κινητά – One Appy για σύγχρονη αμφίδρομη επικοινωνία με τους επισκέπτες και πολλές άλλες λειτουργίες
  • WiFi με εξαιρετικές επιδόσεις στην παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο για στους επισκέπτες σας με παράλληλη χρήση του Captive Portal για ακόμα πιο παραγωγικές εκστρατείες μάρκετινγκ
  • ReMENU για ψηφιακό τρόπο προβολής του menu

είναι από τις πιο σημαντικές λύσεις που προσδίδουν ήδη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας που δραστηριοποιούνται και έχουν επενδύσει στη βιομηχανία του Τουρισμού.

Η Everit είναι επίσης έτοιμη να σας παράσχει και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και ασφάλειας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Σας ενδιαφέρει κάποια λύση από τον τομέα του Τουρισμού?