Γυμναστήρια & Υγεία

Γυμναστήρια & Υγεία

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η τεχνολογία έχει μπει σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας. Ιδιαίτερα στη βιομηχανία του Αθλητισμού, της Υγείας και των Γυμναστηρίων οι τεχνολογικές καινοτομίες συναντώνται πολύ συχνά και εφαρμόζονται πιο γρήγορα σε μεγάλη κλίμακα σε σύγκριση με άλλες κάθετες αγορές.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες  από το 2013 έως το 2016 στο χώρο του fitness :

Οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκαν κατά 168%

Οι Online Κρατήσεις υπηρεσιών άθλησης και υγείας έχουν αυξηθεί κατά 144%

Οι Online Υπηρεσίες Εκπαίδευσης αυξήθηκαν κατά 163%

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η χρήση κινητών εφαρμογών σε γυμναστήρια έχει δει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια. Οι χρήστες των smartphones χρησιμοποιούν εφαρμογές σχεδόν για τα πάντα και η γυμναστική δεν αποτελεί εξαίρεση. Μια mobile εφαρμογή του γυμναστηρίου ή ενός personal trainer είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλληλοεπιδρούν με τα μέλη – αθλητές τους, να κάνουν κράτηση σε υπηρεσίες, να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές σε προγράμματα/προσφορές/ εκδηλώσεις δημιουργώντας έτσι μια διαρκή, συνδεδεμένη και μοναδική εμπειρία. Το One Appy είναι μια τέτοια ξεχωριστή εφαρμογή για το χώρο του Fitness.

Η Everit διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο μοντέρνων τεχνολογικών λύσεων για το χώρο του fitness, το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθειά σας ως διαχειριστή του club ή και ως επαγγελματία του χώρου (personal trainer)  να προσαρμοστεί στις νέες αλλαγές της ψηφιοποιημένης εποχής απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και πολλά οφέλη. Από τη mobile εφαρμογή – πλατφόρμα One Appy και την  WiFi Captive portal λύση μας για απρόσκοπτη πρόσβαση WiFi με marketing χρήση και οφέλη, η Everit είναι Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ και για κάθε IT, Telecom και Security ανάγκη σας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Είναι το γυμναστήριο σας έτοιμο για τη νέα ψηφιακή εποχή ;