Εστίαση

Εστίαση

Η τεχνολογία – όπως πάντα – αγγίζει και επηρεάζει την καθημερινότητα μας αλλά ιδίως με την εμφάνιση των έξυπνων κινητών συσκευών και το cloud computing η επίδραση είναι μεγαλύτερη από ποτέ.  Η χρήση των κινητών ακόμα και στο τραπέζι του εστιατορίου ή του μπαρ – οι online κρατήσεις – τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης – οι νέες μέθοδοι πληρωμής είναι κάποια δείγματα του πόσο η τεχνολογία έχει διεισδύσει στη βιομηχανία της εστίασης και όχι μόνο.  Ο τρόπος με τον οποίο η βιομηχανία θα ασχοληθεί και εξελιχθεί με αυτές τις τεχνολογίες  – και τις προκλήσεις που τις συνοδεύουν – θα καθορίσουν τη μοίρα πολλών επιχειρήσεων του f&b χώρου ( restaurants, bars, ξενοδοχεία κλπ)

Η Everit είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη, προώθηση και ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στους πελάτες και συνεργάτες της του f&b χώρου ώστε να καταφέρνουν ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε f&b επιχείρηση με την είσοδο της στον ψηφιακό κόσμο, μπορεί να έχει ακόμα και εξατομικευμένη αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. To One Appy ως εφαρμογή και πλατφόρμα για κινητά είναι το τέλειο εργαλείο που προσφέρει μεταξύ άλλων και τέτοιες δυνατότητες.

Το ReMENU είναι μια μοντέρνα web πρόταση για παρουσίαση του MENU σας ενισχύοντας τις θετικές εντυπώσεις και την εμπειρία των πελατών σας. Όποτε θέλουν να έχουν μια εικόνα του μενού σας ή να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους χωρίς την παρουσία του προσωπικού σας, το ReMENU θα είναι εκεί.

Όπως κάθε επιχείρηση που φιλοξενεί στους χώρους της πελάτες έτσι και ένα restaurant ή bar ή F&B επιχείρηση γενικότερα θα επωφεληθεί και από άλλες σύγχρονες εφαρμογές μας, όπως τη λύση  WiFi και Captive Portal για την πλήρη εκμετάλλευση του marketing κατά τη σύνδεση των πελατών σας στο δίκτυό σας.

Η Everit είναι επίσης έτοιμη να παράσχει όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες σχετικά με την ασφάλεια, την πληροφορική και την τηλεπικοινωνιακή υποδομή σας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Ψάχνετε για μοντέρνες λύσεις για την επιχείρηση εστίασης που έχετε ;