Κατασκευές

Κατασκευές

Τo Internet of Things (IoT) καθώς και άλλες νέες τεχνολογίες μεταμορφώνουν διαρκώς κάθε πτυχή των τομέων των κατασκευών και γενικότερα του ηλεκτρομηχανολογικού κόσμου. Διαδικασίες όπως το  «Building information modeling», «Green building» και «Construction management» δείχνουν ότι οι νέες τεχνολογίες  δημιουργούν μια επανάσταση στο χώρο καταργώντας την έννοια του  “business as usual”.

Η Εverit και οι συνεργάτες της πιστεύουν και έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη ΙοΤ εφαρμογών. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη  ενός ΙοΤ «οδικού» χάρτη για τα έργα τα οποία είναι σε ανάπτυξη ή σε σχεδιασμό.

Το «portfolio» μας περιλαμβάνει τις παρακάτω πλατφόρμες:

– Smart Energy Management

– GAIA Platform

– IN-SITE Field Services Management

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως το  ΙοΤ και άλλες τεχνολογίες μπορούν να σας βοηθήσουν στο μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο θα κατασκευάζετε και διευθύνετε τα έργα σας η Everit είναι ο συνεργάτης σας.

Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό σχετικά με υποδομές που αφορούν σε θέματα ΙΤ, Δικτύου, Τηλεφωνίας ή συστημάτων ασφαλείας με δυνατότητα ενοποίησης με τρίτα συστήματα.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Για επιπλέον πληροφορίες, τυχόν απορίες ή σχόλια είμαστε στη διάθεση σας.

Ενδιαφέρεστε για IoT λύσεις ;