Εταιρεία

Η EVERIT παρέχει λύσεις τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις έρχεται και από τις cloud και mobile εφαρμογές μας.

Η ομάδα μας, μαζί με τους συνεργάτες μας, έχει μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία στον τομέα των υψηλών  τεχνολογιών με εξαιρετικές επιδόσεις στην παράδοση απαιτητικών και σημαντικών έργων.

Παραμένουμε ευέλικτοι – όχι μόνο – για να προσαρμοζόμαστε σε οποιαδήποτε αλλαγή που συμβαίνει στις τεχνολογίες που δραστηριοποιούμαστε αλλά και για να ακούμε, να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε λύσεις στις επιχειρηματικές σας ανάγκες ανεξαρτήτως από το μέγεθος τους ή την τεχνολογική εξειδίκευση που απαιτούν.

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τη βέλτιστη επιχειρηματική λύση βασιζόμενοι στην αξιολόγηση των τρεχουσών και μελλοντικών αναγκών σας ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στο επιχειρηματικό σας μοντέλο, στο συνολικό προφίλ της επιχείρησης σας καθώς και τον τομέα που δραστηριοποιήστε.

Η EVERIT αναπτύσσει και προωθεί σύγχρονες εφαρμογές για κινητά και Tablets, πλατφόρμες για επιχειρήσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών καθώς και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να αξιοποιούμε την εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής για την επίτευξη απτών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων, επιτρέποντας στους πελάτες και συνεργάτες μας να επωφελούνται από την προηγμένη χρήση της τεχνολογίας. Προσπαθούμε να οικοδομούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας και εταιρικές σχέσεις βασισμένες στην επιχειρηματική δεοντολογία, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την πίστη και το σεβασμό.

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν είναι μόνο οδηγοί για τις επιχειρηματικές μας πρακτικές αλλά και συστατικά για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων και συνεργειών για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Συνεργάτες και Brands

Μέσω της ιστοσελίδας μας ελπίζουμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε μια πρώτη άποψη στο «χαρτοφυλάκιο»  προϊόντων και υπηρεσιών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τεχνολογικές σας ανάγκες στη βιομηχανία που εμπλέκεστε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Everit θα ακούσει προσεκτικά και θα αξιολογήσει από το Α έως το Ζ όλα τα ερωτήματά σας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη-λειτουργική λύση προσφέροντας παράλληλα υποστήριξη πελατών υψηλής ποιότητας.

Οι λύσεις μας βασίζονται σε τεχνολογίες στις οποίες δεν υπάρχουν οι όροι “σύνορα” ή “τοπικοί περιορισμοί”. Τα Appy, In-Site, ReMenu και άλλες εφαρμογές που βασίζονται σε κινητά και στο cloud – είναι πλατφόρμες έτοιμες να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις όπου και αν βρίσκονται.
Η Everit επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω δικτύου συνεργατών και μεταπωλητών.

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για την Everit ;